LEASE PLUG IN HYBRID

Leasing for de med rekkeviddeangst

VÅRT UTVALG AV HYBRIDER

Leasing av plug-in hybrid

Lease Plug-in hybrid

Leasing av plug-in hybridbil er perfekt for de med såkalt rekkeviddeangst. Når rekkevidden på batteriet er slutt vil bensin eller dieselmotoren ta over jobben.

Normalt vil batteriene i en plug in hybrid holde frem og tilbake til arbeid (3-5 mil om dagen), mens på lengre kjøreturer kan man foreløpig ikke belage seg på el-driften. Da er elbiler et bedre alternativ. Ved leasing av hybridbil subsidierer staten endel av engangsavgiften, noe som gir stort utslag på leasing prisen. Med plug in hybrid bil kan du kjøre elbil til og fra jobb, mens på lengre kjøreturer vil forbrenningsmotoren automatisk starte opp uten at du engang legger merke til det! Rekkevidden på opptil 50km holder for de fleste i hverdagen og det tar ikke like lang tid å lade opp en hybridbil som en elbil.

Hvorfor er det gunstig å lease plug in hybrid? En stor del av engangsavgiften blir subsidiert av staten, noe som betyr at du kan få en bil med over 200hk til samme pris som en med 100hk. I tillegg er det et betydelig vektfradrag og med lave renter på toppen av dette blir månedsleien til slutt lavere.

Er ladbar hybrid noe for meg?

Vi lever i en tid der både nye hybridbiler og elbiler, store som små, er av veldig god kvalitet!

Det handler om smak og behag. Og selvfølgelig lommeboka. . Så uansett hva du lander på så er det stor stor sjanse for at du blir veldig fornøyd. Spar drivstoff utgifter ved å kjøre på ren eldrift til og fra jobb hver dag. Ingen rekkeviddeangst på lengre kjøreturer. Det er også gunstige betingelser pga lave renter, lavere avgifter og stor konkurranse.

Plug-in hybrid?

Vi kan tilby hybridbiler i alle størrelser!

F.eks har du praktiske Golf GTE med 204 hk som vinner alle testene den er med i mot sine konkurrenter. De som vil ha mer premiumfølelse kan se nærmere på Audi A3 e-tron som er bygget på samme plattform som Golfen. Vil du skille deg ut i mengden kan kanskje Mini Countryman plug in hybrid være noe for deg? I de større klassene finnes familiebilen Passat GTE som er en fantastisk bil til en gunstig leasingpris. Stort bagasjerom, rikelig med plass til 3 i baksetet, komfortnivå som mange dyrere bil i samme klasse. Eller du kan gå «all in» med Audi Q7 e-tron som byr på alt av det nyeste Audi kan levere. Og det sier ikke rent lite!